Varsler omkamp om Ullevål

Stortingspolitiker Jan Bøhler (Ap) varsler omkamp om Ullevål sykehus. Samtidig etterlyser han større engasjement fra de ansatte.Ullevål sykehus ble vedtatt nedlagt av Helse Sør-Øst 16. juni 2016, som ledd i planene om å bygge et storsykehus på Gaustad, ruste opp Radiumhospitalet og gjenåpne Aker sykehus.

Posted by Journalen on Sunday, September 10, 2017

Varsler omkamp om Ullevål

Stortingspolitiker Jan Bøhler (Ap) varsler omkamp om den varslede nedleggelsen Ullevål sykehus. Men han savner engasjemet fra de ansatte.

 date_range Publisert 10.9.2017

Sykehuset ble vedtatt nedlagt av Helse Sør-Øst i juni 2016. Vedtaket har også tidligere vakt sterke reaksjoner, men nå advarer traumemiljøet på Ullevål om at liv kan gå tapt hvis miljøet splittes opp.

Ullevål er vedtatt som ledd i planene om å bygge et nytt storsykehus på Gaustad, samle kreftbehandlingen på Radiumhospitalet og gjenåpne Aker sykehus.

Forsidefoto: Paal Audestad
Reporter: Per Helge Måseide
Video/redigering: Ole Kristian Losvik

Del gjerne!

1 kommentar til “Varsler omkamp om Ullevål

  • Steinar Madsen

    Her er et radikalt forslag: Legg ned Ullevål eller Aker – kanskje helst Aker – og flytt regjeringskvartalet til en av disse tomtene. Da kan man lett bygge et terrortsikkert regjeringskvartal som ikke kveler sentrum – med masse plass og små problemer med å bygge i høyden.

    Steinar Madsen

  • Legg inn en kommentar