Publisert i %1$s NyheterTema

Bassengtilbud gjelder 100 revmatikere

Det er 100 av de om lag 800 revmatikerne som har benyttet bassenget på Diakonhjemmet sykehus hver uke, som nå får et tilbud om organisert trening i varmtvann. 

Skribent person Per Helge Måseide   Fotograf photo_camera Nevit Dilmen, Wikimedia Commons date_range Publisert 1.3.2017, oppdatert 14.3.2017

Tilbudet gjelder de som trenger rampe for å komme ut i bassenget og de som har særlig komplekse sykdomsutfordringer, skriver Diakonhjemmet på sine nettsider.

Det var i går at Journalen kunne fortelle at kommunaldirektør Endre Sandvik i Oslo kommunes byrådsavdeling for eldre, helse og sosiale tjenester hadde underskrevet Oslo kommunes del av en avtale med Diakonissehuset Lovisenberg om leie av varmtvannsbassenget ved Cathinka Guldberg-senteret på St. Hanshaugen.

Kommunen vil leie bassenget tre formiddager i uken fra påske og ut året. I følge Diakonhjemmet sykehus vil det gi omkring 100 nåværende brukere av varmtvannsbassenget et nytt gruppetilbud.

Bassenget holder 34 grader og har universell utforming. Fysioterapeuter fra Diakonhjemmet sykehus vil inntil videre ha ansvar for treningen.

Del gjerne!

Legg inn en kommentar